60 vuotta kestävää lähimmäisyyttä – Maakuntavaalien avajaiskiertue starttaa 17.3. Joensuussa

Kristillisdemokraatit kiertää kevään ja kesän aikana kaikissa maakunnissa. 60 vuotta kestävää lähimmäisyyttä sekä Maakuntavaalien avajaiskiertue starttaa 17.3. – 18.3. Joensuun Areenan suurmarkkinoilla, jossa mukana mm. puolueen puheenjohtaja Sari Essayah. Katso tarkemmat tiedot Joensuun suurmarkkinoista: täällä.

Lauantaia 24.3. KD on Seinäjoella risottotarjoilulla: ”Rohkea risoton syö – maakuntavaalit vai ei? Perjantaina 6.4. ollaan Lappeenrannassa, lauantaina 14.4. Mikkelissä ja kevään ja kesän aikana kierrätään ympäri Suomea.

Katso kaikki tapahtumapäivät ja -paikat sivulta: www.kd.fi/tapahtumat ja tule mukaan!

Tapahtuma-aikatauluja päivitetään kevään aikana. Sivulta: www.kd.fi/tapahtumat löytyy myös KD:n piirien kevätkokouksien ja muoiden tilaisuuksien tiedot.

Nähdään tapahtumissa!

The post 60 vuotta kestävää lähimmäisyyttä – Maakuntavaalien avajaiskiertue starttaa 17.3. Joensuussa appeared first on Kristillisdemokraatit.

Piditkö tästä? Levitä sanaa