Kontiolahti

Kontiolahti

Tervetuloa Kontiolahden paikallisosaston infosivulle!

Vuosi 2015 tulee olemaan toiminnankehittämisen vuosi. Pyrimme saamaan näkyvyyttä enemmän kuin viime vuosina. Meillä ei ole tällä hetkellä kunnallista edustajaa valtuustossa, mutta näkyvyyden lisäämisellä pyrimme jo nyt, vuonna 2015, toimimaan niin, että se edistäisi ensivuoden vaaleja. Tavoitteenamme Kontiolahden Kristillisdemokraateissa on saada vähintään kaksi edustajaa kunnan valtuustoon.


Kontiolahden kotisivu

Kontiolahti wikipediassa

Lisää Kontiolahdelta…

Timo Simola

Kristillisdemokraatit (KD); Kontiolahden perusosaston puheenjohtaja vuodelle 2015. Lisä tietoja: https://www.facebook.com/timo.simola.10/about ; KOULUTUS 26.5.2011 Koulunkäyntiavustaja, Koulutuskeskus Salpaus Koulunkäyntiavustajan Ammattitutkinto 18.05.2006 Kasvatustieteiden perusopinnot, Kasvatustieteen appropatur, Helsingin Yo 26.11.2004 Toimitusjohtajakurssi, 13.05.2003 Työpaikkaohjaajakoulutus, Kouvolan seudun ammattiopisto 27.05.1989 Työnjohd. koulutus, Lahden Hotelli- ja ravintolakoulu 30.12.1983 Ravintolan tarjoilija, Lahden Hotelli- ja ravintolakoulu

Latest posts by Timo Simola (see all)

Post navigation

Piditkö tästä? Levitä sanaa

Facebook
Tilaa uutiskirje
RSS