Kuopio

Kuopio

Kristillisdemokraatit (KD) on arvopuolue, joka tekee työtä ihmisarvon toteutumisen ja ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta. Haluamme rakentaa lähimmäisyhteiskuntaa, jossa ihmiset uskaltavat, jaksavat ja tahtovat välittää ja jossa heikommasta kannetaan huolta. Hyvinvointia ei voida rakentaa vain materiaalisten arvojen varaan. Oma hyvinvointimme, toimiva talouselämä ja kansainvälistyvä yritysmaailma tarvitsevat vahvan eettisen pohjan. Kestävät kristilliset arvot, lähimmäisyys, toisen ihmisen kunnioittaminen sekä oikean ja väärän tunnistaminen ovat kaiken lähtökohtia. Tätä haluamme edistää myös Kuopion kaupungissa.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

Luottamushenkilöt 2017 – 2021
Björn Cederberg kaupunginvaltuusto

Keijo Laukkanen, kaupunginvaltuusto

Hanna Happonen, kaupunginvaltuusto

 


Juankoski

Juankoski wikipediassa

Karttula

Karttula wikipediassa

Kuopion kotisivut

Kuopio wikipediassa

Maaningan kotisivut

Maaninka wikipediassa

Nilsiän kotisivut

Nilsiä wikipediassa

Riistaveden kotisivut

Riistavesi wikipediassa

Vehmersalmi

Vehmersalmi wikipediassa

Post navigation

Piditkö tästä? Levitä sanaa

Facebook
Tilaa uutiskirje
RSS