Sari Essayahista seuraava puolueen puheenjohtaja.

Suomen Kristillisdemokraattien Pohjois-Savon piirihallitus ehdottaa puolueen puheenjohtajaksi kansanedustaja Sari Essayahia. Puoluekokous on Savonlinnassa elokuun viimeisenä viikonloppuna. Sari Essayahin laaja koko Suomea kattava kannatus europarlamenttivaaleissa 2014 sekä äänikuningattaren asema Savo-Karjalan vaalipiirissä kevään 2015 eduskuntavaaleissa kertoo laajasta kansan luottamuksesta häntä kohtaan. Sari Essayahin vankka aikaisempi poliittinen kokemus KD:n puoluesihteerinä, kansanedustajana ja europarlamentaarikkona antavat hyvän pätevyyden puolueemme puheenjohtajaksi.

Suomen Kristillisdemokraattien Pohjois-Savon piirihallitus

Lisätietoja:
Tuomo Keinänen KD Pohjois-Savon piirin pj, 044-2560958

  1 comment for “Sari Essayahista seuraava puolueen puheenjohtaja.

  1. Seija Visala
    16.5.2015 at 20:18

    Miksi pitää vaihtaa, kun on nyt niin hyvä puheenjohtaja??????On mahdollista,että vaihdoksen myötä lähtee ihmisiä KD:sta.

Comments are closed.

Piditkö tästä? Levitä sanaa

Facebook
Tilaa uutiskirje
RSS