Kodittomat

Oronmyllyn kesäteatteri esittää:

Kodittomat

Kodittomat-esitys

 

Näytelmän teemana on kodittomuudesta nouseva ihmisten yhteinen kokemus. Jokainen ihminen etsii paikkaansa ja haluaa tulla hyväksytyksi. Erossa oleminen, yksinäisyys ja pelko tulevaisuudesta koskee kaikkia. Jokainen, joka on joutunut jättämään jotain taakseen, ymmärtää tunteen. Lämminhenkinen esitys luo toivoa ja hersyttää  myös naurua.

Näytelmän taustana on yli satavuotiaan Uukuniemeläisen liikkeen ja Parikanniemisäätiön historia ja työ: orpokoti- ja lastenkotityö sekä orpokotijuhlat. Näytelmä toteutetaan yhteistyössä Parikanniemisäätiön kanssa.

  • Käsikirjoitus: Arto Myllärinen ja Teuvo V. Riikonen
  • Ohjaus: Arto Myllärinen
  • Tuottaja: Markku Leminen
  • Rooleissa: Eija Vilpas, Lasse Riutamaa, Aino Kimppa, Tiia Kinnunen, Vilja Riutamaa, Lasse Riutamaa, Anna Levy, Ani Hassinen, Sari Behm,  Jukka Lehtinen, Pauliina Lyijynen, Timo Lyijynen, Jarkko Parkkinen, Teuvo V. Riikonen, Pekka Maaranen, Ari Tähkäpää ja Arto Valkeapää
  • Musiikki Pekka Simojoki ja Jari Levy, sovitus Jari Levy
  • Ohjaajan assisstentti Tiia Kinnunen, koreografia Anna Levy

Kodittomat_juliste_pieni

LÄHDE TEATTERIRETKELLE

Teemme KD Pohjois-Savon piirin kanssa teatteriretken Parikkalan Oronmyllylle sunnuntaina 14.8. Teatteriesitys on nimeltään Kodittomat ja se on Teuvo V.Riikosen käsikirjoittama ja hän myös itse näyttelee siinä. Näytelmässä mukana myös mm. Eija Vilpas. Ryhmälipun hinta on 20€.

Esitys alkaa klo. 14 ja suunnitelmissa on, että lounastaisimme siellä ennen näytöstä, joten paikanpäällä olisimme n. klo. 12. Jos joku ei halua lounastaa, voi sillä aikaa katsella Oronmyllyn kauniita maisemia. Lounaan hinta buffet pöydästä on korkeintaan 14e. Hinta riippuu lounastajien määrästä.

Bussi lähtee Iisalmesta asemalta klo. 8.00 – Lapinlahti 8.20 – Siilinjärvi as. 8.45 – Kuopio as.9.05 – Leppävirta Unnukka 9.45 – Varkaus Varkaudenportti 10.05. Mikäli tarve muihin pysähdyksiin on siitä sovittava erikseen.

Retki on avoin kaikille tutuille ja ystäville, jotka haluavat lähteä mukaan. Autoon mahtuu 50 ja mikäli porukkaa tulee enemmän otamme toisen bussin. Bussimatkan hinta on henkilömäärästä riippuen 20-25e.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan Raija Iskanius 040 162 9300 / 050 5223928 / sekä toiminnanjohtaja Anita Hyttinen 040 768 3500, työn vuoksi mieluiten sähköpostitse  Sitovat ilmottautumiset 31.7. mennessä. Ilmoittautumiseen myös tieto lounastaako vai ei, sekä erikoisruokavaliot.

Mahdolliset tiedustelut toiminnanjohtajalta.

Piditkö tästä? Levitä sanaa

Facebook
Tilaa uutiskirje
RSS