Eduskuntavaalien ehdokasnumerot on julkaistu, katso KD:n ehdokkaat

Eduskuntavaalien ehdokasnumerot on julkaistu. Katso kaikkien KD:n ehdokkaiden ehdokasnumerot ja ehdokkaiden esittelyt vaalipiireittäin: www.kd.fi/ehdokkaat.

Eduskuntavaalien vaalipäivä on 14.4.2019 ja ennakkoäänestys on kotimaassa 3.4. – 9.4. (ulkomailla 3.4. – 6.4.). Ennakkoäänestysaikana voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa. Varsinaisena vaalipäivänä 14.4.2019 saa äänestää vain siinä omassa äänestyspaikassa, joka on merkitty äänioikeusrekisteriin ja äänestäjälle postitse saapuneeseen ilmoituskorttiin. Ennakkoäänestyksessä sekä vaalipäivänä äänestäjällä pitää olla mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus: ajokortti, passi, henkilökortti tai kuvallinen kela-kortti.

Kaikissa äänestämiseen liittyvissä asioissa voi kysyä lisätietoja Oikeusministeriön maksuttomasta vaalipalvelunumerosta 0800 94 770 (suomeksi) ja 0800 94 771 (ruotsiksi) tai Oikeusministeriön WhatsApp-viestipalvelusta 050 438 8730. Palvelunumeroiden aukioloajat: arkisin (ma-pe) klo 8-16.

Kaikissa vaaleihin liittyvissä asioissa voi kysyä KD:n järjestöpäällikkö Mikko Rekimieheltä: (tai puh 044 552 5030).

The post Eduskuntavaalien ehdokasnumerot on julkaistu, katso KD:n ehdokkaat appeared first on Kristillisdemokraatit.

Piditkö tästä? Levitä sanaa

Facebook
Tilaa uutiskirje
RSS