Tag Archive for vuosikokous

Juhani Laurinkari KD Pohjois-Savon puheenjohtajaksi

Juhani Laurinkari

Pohjois-Savon kristillisdemokraatit kokoontuivat syyskokoukseensa viime lauantaina Kuopion Vapaakirkolle. Piirin puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti professori Juhani Laurinkari Kuopiosta ja varapuheenjohtajaksi  Teija Lipponen Nilsiästä. Piirihallituksen erovuoroiset valittiin uudelleen ja Markku Kujanpää Varkaudesta pois muuttaneen Urpo Andströmin tilalle. Kokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion seuraavalle vuodelle, joissa huomioidaan työntäyteinen vaalivuosi, mutta myös retket eduskuntaan ja Oulun puoluekokoukseen. Lisätiedot:Raija Iskanius, KD… Lue lisää →

Kristillisdemokraatit huolissaan sanan- ja uskonnonvapauden tilasta

Pohjois-Savon Kristillisdemokraatit kokoontuivat viime viikonloppuna Kuopiossa. Vieraana oli KD:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Aki Ruotsala. Hän nousi kansalliseen julkisuuteen viime kesänä menetettyään työpaikkansa Pori Jazzin toimitusjohtajana kristillisen maailmankatsomuksensa takia. Ruotsala ilmaisi huolensa yleisesti Suomen kapenevasta sananvapauden ja uskonnonvapauden tilasta: Suomessa on ollut tähän asti poliittinen keskustelukulttuuri, joka on sallinut erilaisten maailmankatsomusten kohtaamisen yhteisissä pöydissä. Nyt tätä halua… Lue lisää →

Syksy on vuosikokousten aikaa

Vuosikokous

Muista ilmoittaa syksyn vuosikokouksesta puolueen KD-lehden menopalstalle. Varmista myös, että ilmoitus ilmestyy myöhemmin myös puolueen kalenteriin. Alla olevalla lomakkeella jätät ilmoituksen tälle Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan sivustolle. Olethan myös muistanut tarkistaa, että tiedot kuntasi luottaustehtävistä ovat ajantasalla tällä sivustolla?

Siilinjärvi, syyskokous

Siilinjärven paikallisosaston vuosikokous Leppäkaarteen kerhotalo, Honkarannantie 8, Siilinjärvi KD:n Siilinjärven paikallisosaston syyskokous sunnuntaina 22.11.2015 klo 14-, Leppäkaarteen kerhotalolla, Honkarannantie 8. Hyväksytään osaston uudet säännöt, läpikäydään muutkin sääntömuutoksien mahdollistamat asiat. Kaikki ovat tervetulleita, myös jäseniksi aikovat. Kahvia, teetä ja rukoustakin. Tervetuloa!

Liperi, syyskokous

Liperi

Liperin paikallisosaston syyskokous Viinijärven kodalla, Kirkkotie 7, Liperi 18.11. klo 18.00 KD:n Liperin paikallisosaston syyskokous Viinijärven kodalla Kirkkotie 7. Sääntöjen määräämät asiat ja hyväksytään uudet säännöt. Alussa tarjoilua. Tervetuloa.

Piditkö tästä? Levitä sanaa

Facebook
Tilaa uutiskirje
RSS